Урок по японски

Страната на изгряващото слънце

За мен SHISEIDO винаги е бил бранд, олицетворяващ съвършенството, честността и чистотата. За разлика от много други козметични марки, залагащи на щедри обещания, тук разочарования няма, защото очакванията ми всеки път се оправдават. Доверието е нещо, което идва трудно и си тръгва лесно. А във високоскоростните времена на преходност, и еднодневност, в които живеем, лоялността е една от най-трудните за постигане цели, която производителите и клиентите могат да достигнат.

Днес ви представям нежният почистващ гел за лице WASO, който ползвам от седмица насам.

Какво се крие зад WASO? Името е пропито от автентичността на японската философия, комбинирайки “Wa” – спокойствие, хармония и “So” – вдъхновение, мисъл, идея.

Свеж измивен гел от Shiseido

Основните съставки на този почистващ гел за лице, са: мед, който премахва замърсяванията и освежава кожата без да я изсушава и пчелно млечице, което я подхранва и омекотява. Ароматът е деликатен и изключително приятен, а текстурата – нежна и комфортна.

Използвам го вечер като нанасям и втривам малко количество от гела върху цялото си лице (без да го мокря предварително), след което навлажнявам върха на пръстите и продължавам да втривам продукта с леки масажни движения. Отмивам с хладка вода и попивам с мека кърпа без да търкам. Кожата ми остава чиста, еластична, свободно дишаща и готова да поеме вечерната доза подхранваща грижа. За да изгрее и свети на сутринта.

Първа помощ

януари 11, 2020

Капки светлина

януари 11, 2020

Instagram