Базов лагер

Имате ли опит с базата за грим на Bobbibrown?

Ползвам я от няколко дни и мога да споделя следното:

База за грим Bobbi Brown

✔️има лек цитрусов аромат, който ме зарежда и тонизира още щом отворя бурканчето. Притеснявах се, че реактивната ми кожа може да прояви характер, но не! Паснаха си, сякаш са родени един за друг. ✔️текстурата се топи при допир с кожата и се усеща изключително комфортно. Няма и най-малък намек за омазняване, лепнене или тежест.

Комфортна, топяща се текстура

✔️формулата съдържа комбинация от хидратиращи и подхранващи съставки, които първо се грижат за кожата, а след това я превръщат в гладко платно за рисуване. Харесвам и фактът, че съдържа Витамин C – това ще помогне на тенът ми да се избистри и да се задържи свеж за дълго.

✔️продуктът е икономичен и е нужно малко, за да се постигне много. Преди базата, нанасям есенция, серум и бустер, което прави нанасянето бързо и лесно, а покритието от фон дьо тен след нея – фино, гладко и равномерно.

Грижа и подготовка в едно

✔️цената на базата, е 100 лв. и може да се купи от Delirium Exclusive, но имайте предвид, че това е един от продуктите, който свършва по-бързо, отколкото да паркирате и да се качите с ескалаторите до бутика, което всъщност подсказва дали си струва да го имате.

Шах и мат

януари 19, 2020

Instagram