Разкошен фон дьо тен

Днес ви представям този бюти шедьовър, който от седмица заема достойно място в грим колекцията ми. Фон дьо тенът Guerlain L’essentiel има божествена текстура, която приляга безупречно върху кожата, минимизирайки дребните недостатъци и цветен шум, изглаждайки текстурата и придавайки кадифен финиш, без да заглушава естествената й светлина.

Стилна опаковка и разкошно съдържание

Формулата му съдържа хидратиращи съставки, екстракти от водорасли, които защитават кожата от градските замърсявания и слънцезащитен филтър с фактор 20. Цветът, който използвам, е 02N Light и ми пасва идеално. Неутрален е, близък до естествения ми тен и не променя цвета си при оксидация. Това ми позволява съвсем спокойно да надграждам и затоплям с бронзираща пудра и руж, без да изглеждам като представител на друга раса.

02N е моят нюанс

Нанасям го с пръсти, заради флуидната му текстура, а количеството, което използвам е минимално, заради способността му да се плъзга равномерно и гладко върху кожата, вместо да потъва в нея. И въпреки, че съдържанието е най-важно, визията на флакона също е впечатляваща! Дело е на френският дизайнер Mathieu Lehanneur, който умело е пресъздал изкуството на баланса и хармонията. Пожелавам ви да ги носите в себе си и да ги споделяте с хората около вас!

Базов лагер

януари 19, 2020

Воден резервоар

януари 19, 2020

Instagram