Френски шик

Излишно е да казвам какъв фрик съм на тема грим и грижа за кожата. Както и на концепцията “Малкото е повече”.

Много съм щастлива да ви покажа една (не)очаквано добра комбинация от всичко това, в лицето на новата грим линия #lesessentielslemaquillage на Eisenberg Paris, която вече се предлага в Perfumery Douglas & beautyzone Bulgaria.

Качество и стил, директно от Париж

Грим продукти, които се грижат за кожата – тази тенденция в козметичното производство набира все по-голяма мощ, защото днес жените, които държат на себе си, правят по-малко компромиси със здравето и красотата си отвсякога.

Кадифена база за грим

На първата снимка виждате експресно изглаждаща база за грим Perfecteur Teint Express с арганово масло, екстракт от мастиково дърво, витамин Е и регенерираща и енергизираща #triomolecularformula. Текстурата е фина и кадифена като мус, а блър ефектът- като след корекция с Фотошоп.

Спирала за обем

На втората снимка виждате спирала за обем Le Mascara Noir, с подхранваш молекулярен комплекс от морски водoрасли, хидро-минерален комплекс и антиоксидантен екстракт от гроздови семки. Тушът е еластичен и позволява прецизно надграждане за по-внушителни и плътни мигли.

Това са двата продукта от линията Les Essentiels Le Maquillage на Eisenberg, които опитах, но със сигурност ще има и още.

Бюти делириум

януари 19, 2020

Жажда

януари 19, 2020

Instagram