Сутиен за лице

Човек и добре да живее, с възрастта V-образният овал на лицето се обръща а главата надолу (т.нар. “обърнат триъгълник”), скулите изчезват като пролетен сняг, бузите поемат по пътя на гравитацията, а брадичката става многопластова . Но как да забавим стареенето и да бъдем с няколко крачки пред него без да излизаме от пътя на неинвазивните домашни терапии? Гимнастиката за лице със сигурност помага, ръчните лицеви масажи или тези с нефритен ролер или гуа ша-също, но козметичната индустрия не спи, и ето че на сцената излиза нов лифтинг продукт, който има всички данни да се превърне в бюти звезда. Това е повдигащата и подхранваща X-lifting маска на модерния корейски бранд  Boutijour, обогатена с екстракти от бял лотос, кофеин, чай и Volufiline ™, която освен нежна и полезна за кожата, е скроена така, че лесно и интуитивно да бъде поставена за секунди.

Маската е съставена от плътен хидрогел слой и дишащ памучен плат с отлична еластичност за повдигане на кожата в посока от брадичката към ушите. Формулата е чиста, без вредни токсични, петролни или животински съставки, което я прави подходяща за приложение и при чувствителна кожа.

Ключови съставки:

 Бял лотос: Високите антиоксидантни и протективни свойства, както и вроденият талант за деликатна, но ефективна анти-ейдж превенция, до голяма степен обяснява защо тази ценна съставка присъства във всички продукти с лифтинг действие Boutijour.

 Volufiline ™: Растителна съставка, извлечена от корените на азиатското растение Anemarrhena asphodeloides, която отлага визуалното стареене, повишавайки еластичността на кожата, съхранявайки липидите и минимизирайки загубата на влага, обем и плътност.

 Кофеин: Добре позната и доказала се в годините съставка, която стимулира микроциркулацята, намалява подпухналостта, стяга и озарява кожата.

 Екстракт от чай: Успокоява и защитава кожата, регулира производството на себум и защитава епидермиса от оксидативен стрес.

Как се използва:

Кожата на лицето се почиства и подсушава, прозрачното фолио, покриващо хидрогел слоя се отстранява и маската се поставя от центъра, в областта на брадичката (има удобен отвор за устните), и се изтегля към бузите и ушите. Точно за тях се закача маската, посредством двата отвора за целта. Усещането за опъване е осезаемо, но не и неприятно. Напротив, чувството за сигурност, стягане, укрепване и подпомагане е като да сложиш сутиен – всичко си идва по местата. Препоръката на производителите е да се стои с маската 30-40 минути, но аз ги прескочих и я носих близо час, докато домакинствах в този мумифициран вид. Честно казано нямах никакво намерение да я свалям и след това, но се наложи да изляза и ща не ща, махнах я. Опаковката съдържа 5 маски, така, че ако решите да се “опънете” с тях и да смъкнете някой друг месец от сегашните си години, единственото място у нас, от което можете да ги закупите, е UNDONE STORE.

Happy Meal

октомври 30, 2020

Един месец с ORPHEUS

февруари 19, 2021

Instagram