K-Beauty Haute Couture

Много неща могат да се случат за една година. Откакто го осъзнах, се старая да ценя всеки миг и да отделям истински значимото от баластрата. Точно днес една година празнува Undonestore – любим онлайн магазини за сертифицирана висококачествена корейска козметика.

По този повод реших да ви представя три корейски Cruelty-free и Vegan friendly продукта Olivarrier, с изчистени и олекотени до съвършенство формули, подходящи и за най-чувствителните и реактивни кожи, които използвам от месец насам. Причината да ги допусна толкова близо до себе си, бе липсата на утежняваща обстоятелствата химия, изкуствени аромати, оцветители и ненужно дълъг списък със съставки. Само най-необходимото, поднесено чисто, семпло и надеждно.

Първият Kbeauty играч в тази тристъпкова система е Dual Moist Toning Lotion, който освежава, тонизира, балансира, успокоява и подготвя кожата за последващата грижа. Използвам го сутрин и вечер върху почистена кожа. Текстурата му е течна, което позволява нанасяне както с памучен тампон, така и директно с ръце. Изчаквам ~10 секунди да попие и пристъпвам към продукт номер 2 от тази тройна система, с който буквално лягам и ставам от месец насам. Това е дълбокохидратиращата и успокояваща есенция Dual Moist Hyaluron Essence, с PH 5.5, нискомолекулярна хиалуронова киселина, маслинов сквален, центела Азиатика и токоферол. Нанасям я вместо серум, с потупващи движения, докато нежната й млечната текстура попие напълно в кожата, което се случва почти мигновено.

Завършващият елемент в тази “Света троица” е хидратиращото олио-флуид, което предпазва кожата от изсушаване, зачервяване и запушване на порите Fluid Oil Squalane със 100 % растителен сквален от маслини, близък до човешкия себум, което го прави безопасен дори за бременни и бебета. Нанасям 1-2 капки с леки потупващи движения върху цялото си лице вечер след почистване и тонизиране и сутрин преди слънцезащитния си крем и фон дьо тен.

Хората, които ме следват отдавна знаят, че си позволявам да показвам само продукти и процедури, които лично харесвам и смело мога да препоръчам. Така е и сега и съм щастлива, че един от вас ще може лично да се убеди в това. Рожденикът Undonestore ще подари на един от вас тези три прекрасни продукта. Ще разберете как, като посетите Инстаграм профилът на Blondfox.

Пазете се и не спирайте са поддържате хигиена във взаимоотношенията както със себе си така и с хората около вас!

Kiehl's вече е в България!

февруари 9, 2020

Instagram